>

Thursday, March 22, 2012

Tambahkan kecomelan handphone anda ^___^


Korang nak bagi handphone pakai baju comel-comel tak? Boleh usha baju comel ataupun casing handphone kat page cik Yana: Yana Michiko ^__^

Dalam photo album, cik Yana dah asing setiap model handphone, macam kat bawah ni.

SAMSUNG ZONE




Dan ada certain phone model macam Sony Ericsson, HTC dan lain-lain jugak. Kalau korang tak jumpa model handphone korang punya, korang boleh request untuk cik Yana carikkan. Just send emel ke erinz_ezryana@yahoo.com dengan tulis "HANDPHONE CASING" sebagai subjek emel. InsyaALLAH cik Yana akan carikkan untuk korang tapi make sure la jangan suruh cik Yana carik untuk model-model handphone tradisional macam NOKIA 3315 tu semua, memang sah-sah la tak de kan? ^^

Antara design yang tengah famous amos sekarang ni:

Rilakkuma 3d case yang comel gila! Tapi sayang, tak jumpa lagi casing ni untuk nokia N8 cik Yana :(

Cute kitty bow casing ^__^

Rilakkuma silicone case ^__^

Cik Yana bagi nama casing ni "Love Handphone Case" ^__^

Cute cat casing ^__^

Bunny Ipoda yang ekor die boleh cabut kalau tak nak pakai pastu telinga dia kite boleh lilit wayar headphone bila tak nak pakai headphone ^__^

Perlu diingatkan bahawa semua items dalam photo album Yana Michiko adalah pre-order item. Korang akan dapat casing tu dalam masa 2 minggu selepas tarikh tutup setiap batch pre-order.

Closing date for the latest batch adalam 30 March 2012. So, sesiapa yang berkenan nak order casing comel, boleh order dan buat payment sebelum 30 March 2012 dan insyaALLAH korang akan dapat casing comel tu sebelum 15 April 2012 ^o^


33 komen blogger :):

✿ pink velvet ✿ said...

comeinyer...nak g usha jap :)

♛ Dea Arematt ♛ said...

comelnyer..sy nak...:).. brapa satu??..:)

Cik Yuyun Nadira said...

comel sangat3 , sis SE Xperia X8 xda ehh ? da lama cari tpi xjmpak laa -_-'

Cik Yana said...

@✿ pink velvet ✿
Memang comel. Sila-sila :)

Cik Yana said...

@♛ Dea Arematt ♛
Harga bergantung pada design.

Cik Yana said...

@Cik Yuyun Nadira
Nant try carik. Kalau ada cik Yana upload dalam album SE :)

DAWIA. HONEYPUTRI said...

cantik :) geram tgk ^^

gadisBunga said...

very cute!

Anonymous said...

cara pembayaran dia mcm mana eh? bank ke apa?

Cik Yana said...

@Anonymous
Online bank-in or ATM transfer.

Aziz Syaidahtul said...

oh my~~~ okok... is there for xperia neo v?

QAQA atiqah said...

awak, yg blackberry 9300
Item Code: bb001
berape RM ?

ღKekunangpelangiღ said...

Untuk sony tak ada? :p

ieyza afieyna said...

comel2 semua nya .. geram tgk..

ejulz said...

kalo lelaki pakai camne la rupa.. haha

tiefazatie said...

wah..comel gle!hee

echa takashimaya said...

comel tp saye tak guna tepon mahal.hehe.

Puteri Iqa Izyan said...

comel! suke tgk org pakai sekarang ^_^

Ihsan Arifin said...

fuh terbaek la.
wajib beli ni ;)

kinn said...

omai cantik nya! tapi fon kite biase2 jek. hihi

NisaAdnan said...

alaaa hp kte murah jeee. tak dapek nak pakai casing yg lawa-2 ni. hee

tomatokering :) said...

aduhhhhhhhhhhhhhh kite pantang nampak benda2 comeii ni.. tapi henpong pon cabuk je.. hehehe

ammar zahraa said...

blogwalking..... nice blog and entry....
http://ammarzahraa.blogspot.com

Mra Mastura said...

alahai comel.tp pakai hp biase je pun. huhu

CIK TOM said...

comel2nya casing hp tue....

obat asam urat alami said...

kayak suare knalpot

Wiwi said...

Nak!!! Mcm mana nak order? Xperia neo v ,,rabit case warna putih

Wiwi said...

eee!! nak la! Nak order ... email me ur acc number and harga k? i want xperia neo rabbit case warna putih... :)

Wiwi said...

nak!!! email me ur acc number and harga k? i want xperia neo rabbit case warna putih.....

NFAJ said...

untuk sony xperia x8 xde ke?

syarih said...

sekarang nih ada macam-macam aksesori yang dijual yang boleh mencantikan smartphone kita

bayu.blogspot.com said...

Untk sny expiria e dual adax?

khairunnisacomey said...

hmm untuk phone CSL ade tak ??